Om mig

Om mig

 

Kontrollansvarig - Byggingenjör - Bygglovsritningar

Vem är jag?

Johan Lindberg


J.Lindberg Byggkonsult & Kontrollansvarig AB drivs av mig, Johan Lindberg. Jag har alltid gillat byggnationer och byggprojekt. Jag är utbildad byggnadsingenjör och har arbetat som arkitekt, konstruktör och byggnadsinspektör. Jag är personcertifierad som kontrollansvarig enl. PBL av RI.SE (föredetta SP). Jag är en engagerad, driven och målmetveten person som gillar möten med människor och att få bidra med min kompetens och erfarenhet till ett riktigt lyckat byggprojekt.


Jag förstår att vissa inte har lika stor erfarenhet eller intresse av byggprojekt och att det kan kännas som att det är mycket svåra och krångliga regler kring det här med byggnationer. Det finns verkligen många regler och förordningar som ska följas och kontroller som ska utföras för att säkerställa att byggprojektet blir lyckat. Det är där jag som kontrollansvarig hoppas få komma in som en stöttepelare i just ert byggprojekt.


Jag hoppas få hjälpa till i just ditt byggprojekt så tveka inte att höra av er!

Foton

 

Se foton från olika projekt

Certifierad KA i Göteborgsregionen

Jag brinner för att få hjälpa till och bidra med min kunskap för att se till att varje byggprojekt blir kvalitativt och lyckat. Ta kontakt redan idag så påbörjar vi resan mot målet i just DITT byggprojekt!

Kontakt

Adress: Smörgatan 100, 412 76 Göteborg

Email: johan@kontrollansvarigpbl.se

Telefon: 076-834 79 96

Organisationsnummer: 559209-2281

Momsregistreringsnummer: SE559209228101

Byggingenjör Johan Lindberg

Copyright @ All Rights Reserved